donderdag 10 mei 2012

DRUK ,DRUK , DRUK....

Als ik nu zeg dat ik het druk gehad heb is dat voor geen meter gelogen. Ik heb deze week zo ongeveer in de winkel gewoond , want zoals ALTIJD is het net voor een drukke periode (quilt-café , beurs en open dagen) ook nog eens extra druk in de winkel
Alles wordt op hetzelfde moment geleverd en moet dus ook uitgepakt , gesneden , geprijsd en op hun plaats gezet worden en erbovenop hebben we in de winkel nog een extra wolkast geplaats en zodoende moest ik alles ook een nieuwe plaats geven. En laat ik vooral niet vergeten dat we , na al een jaar er over gepraat te hebben nu thuis eindelijk begonnen zijn met het renoveren van onze slaapkamer. Een paar zonen zijn de deur uit en ik kan nu eindelijk mijn gedroomde dressing realiseren.
Om maar te zeggen , druk dus!!
Maar de nieuwe stofjes staan bijna op hun plaats (en oh , wat zijn ze weer mooi!!


De nieuwe geldbeugel slotjes en handtas hengsels hangen op hun plaats


      en de nieuwe pakketten staan gesneden en moeten enkel nog ingepakt worden en al het eten en organisatie voor het quilt-café is gebeurt.
En onze slaapkamer met dressing ? Wel daar heb ik een man (niet zo handig , wel slim) en een zoon (erg handig en ja , ook slim) voor en samen hebben ze een prachtwerk geleverd.. Nu is het aan mij om dit weekend aan de inrichting te beginnen. Waarschijnlijk loop ik binnenkort tijdelijk rond met 2 blauwe ogen en heel wat schaafwonden want ik ga s'nachts in het donker naar het toilet (menopauze kwaal) en vanaf we op onze nieuwe kamer zullen slapen zit de deur aan mijn rechtse zijde en voorheen was dat links.
Toch heb ik tussen al dit nog tijd gevonden (inderdaad nachtwerk) om mijn quilt in felle kleurtjes klaar te krijgen

Voilà!!
En laat er nu deze week ook een prachtige collectie felle stofjes aangekomen zijn
 Nu dus aan jullie om ze te verwerken.
Gezien het tijdsgebrek zal dit verhaaltje iets korter zijn maar ik geef jullie wel een uitsmijtertje.
De moeder van een vriendin werd een aantal jaren geleden erg plots en veel te vroeg weduwe.
Een jaar later werd ze op 6 maanden tijd 3 keer oma zonder dat haar man ooit geweten had dat de 3 dochters zwanger waren. Maar de kleinkinderen zouden opa niet vergeten en daarom  zijn er regelmatig uitjes naar het kerkhof waar opa ligt. Leuke uitjes want de kleinkinderen zijn intussen 4 en 5 en allemaal goed in praten. Laatst zou opa jarig geweest zijn en daarom namen ze een bloemetje mee. Oma had verteld van de verjaardag  en een van de kleindochters stak een heel verhaal af bij het graf tegen de jarige. Na haar betoog zei ze " opa we hebben nog een verassing. We gaan een liedje voor je verjaardag zingen en voor oma het besef had wat er gebeurde zongen ze met 3 luidkeels
"lang zal hij leven ,lang zal hij leven"
Ik bedoel maar , Hoe geweldig kunnen kinderen zijn

1 opmerking:

 1. Een mooie quilt met super frisse kleuren! En een heel ontroerende uitsmijter...
  Ik zit alvast te popelen voor mijn eerste quiltcafé bij jou.
  Nog een drukke, maar fijne dag en tot zaterdag!
  Groetjes,
  Natascha

  BeantwoordenVerwijderen