dinsdag 22 mei 2012

The days after (and before)

Hier zijn we dan , terug van onze beurs in Wilwerwiltz en wat was het een leuke beurs voor ons.
Wilwerwiltz is een klein dorpje in het Luxemburg en zij organiseren elke 2 jaar een klein St- Marie aux mines.
De standhouders staan in tenten en hebben allemaal een ruime stand en verspreid over 4 dorpjes zijn er verschillende tentoonstellingen.
Laat nu het laatste wat Martine tegen mij zei "vergeet je fototoestel niet" zijn , dan was het eerste wat ik deed , dat natuurlijk vergeten. Dat viel nog mee want het was het enige wat ik vergeten was en vermits Martine zaterdag met Chris toch een bezoekje bracht heeft zij voor de foto's gezorgd. Dus net als vorige keer , neem een kijkje op "bizzy martine " maar ook op het blog van atelier patchwork et point compté van Ruette voor een impressie.
De beurs was niet echt groot en dus ging ik met mijn man  , het gezelschap op de beurs was goed , er waren genoeg bezoekers , het weer zat mee en er was niets tekort van eten of drinken. Wat wil een mens nog meer? (tijd)
Het vertrek liep iets minder want we zaten tijdens het inpakken met een electriciteitspanne in Westerlo en dan loopt een strak getimed schema snel in't honderd . Ik weet nu dat een lamp op batterijen geen overbodige luxe is in de winkel want stoffen uitzoeken bij het licht van een allumeur of GSM is niet gemakkellijk .
Toch waren we nog op tijd ginder , het opzetten ging vlot , we hadden een leuk hotel in Clervaux en dus ondanks dat we moesten werken toch het gevoel van vakantie en dat bleef zo de 4 dagen.
En nu zijn we terug thuis . Dat wil zeggen alles terug uitpakken en gelijk klaarzetten voor onze open dagen. En dan krijg je dit.


Maar het komt in orde , dat weet ik uit ervaring.
Morgen krijgt alles een plaatsje en vanaf donderdag verwachten we jullie.
En oh ja !!! In luxemburg ontdekte ik een klein hobbywinkeltje in een shoppingcenter. Niks speciaal maar in hun etalage las ik dit "Creativiteit begint bij het ophouden met denken" en zo is het maar net.

PS : mijn fototoestel ligt nu klaar dus van de open dagen krijg je zeker foto's.

1 opmerking:

  1. Fijn dat jullie een goede beurs hebben gehad en weer heel thuis zijn! Succes met de voorbereidingen van de open dagen! groetjes
    lida

    BeantwoordenVerwijderen