maandag 14 mei 2012

COUNT-DOWN

Ik tel nu af naar de rust van mijn vakantie ergens in juni , maar tot die tijd is het dagelijks doorgaan.
Hier een aantal van de huisjesquilts.
De aftrap namen we zaterdag op het quiltcafé en het was een succes. Jeanneke had weer prachtige mini quiltjes bij en na haar show and tell en de uitleg van sommige trucjes vlogen de dames( als bijtjes op honing) op de patronen en op de grote zak met resten die ik bij had.


 Ik zal dus in de toekomst heel wat  van die kleine quiltjes zien passeren voor achterkantjes . Willen jullie meer foto's zien, kijk dan even op "bizzy martine" want Martine heeft alle quiltjes afzonderlijk op foto gezet en op haar blog er een fotoreportage van gemaakt.
Ik weet dat het van mij niet netjes is om mijn werk door te schuiven naar derden maar het is momenteel voor 7u in de ochtend en ik zit al achter mijn computer. De mails heb ik eerst gedaan en pas daarna en als er tijd over was mocht ik een verhaaltje op het blog.Dat is dus nu en veel tijd is er niet over want voor ik naar de winkel ga moet ik nog mijn valies pakken (morgenvroeg vertrekken we richting Wilwerwiltz voor de beurs) nog langs mijn boekhouder en mag hier thuis best ook nog wel iets gebeuren.
Ik begreep vroeger nooit mijn moeder, toen ze zei dat met het ouder worden de tijd zo veel sneller ging , en nu? Ik sta op ,ik ga werken en voor ik het weet is de dag weer voorbij. Het is nog maar net kerst geweest en de eerste kerststofjes (2012) zijn vorige week in de winkel toegekomen.. En ik kan jullie verzekeren dat we veel sneller dan verwacht weer onder die kerstboom zitten.
Maar voor we zover zijn zet ik deze week stap 2 van mijn count-down naar vakantie. Onze beurs in Wilwerwiltz. Ik ben benieuwd want voor mij is het ook de eerste maal . Ik ga samen met mijn man en dan is het toch een beetje vakantie . We hebben na al die jaren zo ons ritueel. Beursdag afsluiten , ergens lekker eten , daarna op de kamer de boekhouding (als je het op een beurs niet onmiddellijk doet raak je het spoor bijster) de douche in en daarna in bed een fimpje kijken op de computer (en daar vaak nog niet de helft van zien omdat je in slaap valt).
Mijn 5 minuten blogtijd zijn al 15 minuten voorbij en dus sluit ik af . Vandaag spijtigb genoeg geen uitsmijtertje want nu moet ik in de kleren en de verf en dan als een gek naar de winkel inpakken.

1 opmerking:

  1. Wat een leuke huisjes laat je zien! Succes op de beurs en een fijne dag vandaag, groetjes
    Lida

    BeantwoordenVerwijderen